Formovačka pizze Pizzarella - stolová verzia
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako ruky odborníkov.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Stolovú verziu je vhodné umiestniť na vrch už existujúceho pizza pultu alebo na pevný podstavec. Jednoduché a kompaktné riešenie v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami formovačiek cesta na pizzu.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Stolovú verziu je vhodné umiestniť na vrch už existujúceho pizza pultu alebo na pevný podstavec. Jednoduché a kompaktné riešenie v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami formovačiek cesta na pizzu.
Technické vlastnosti:
- všetky súčiastky, ktoré sú v styku s cestom, sú vyrobené z potravinárskeho a ľahko umývateľného materiálu
- patent Morello Forni, vyrobený s vysoko presnou mechanickou stavbou s kompaktným a pekným dizajnom
- Pizzarella cielene zachováva tenkú vrstvu múky, na svojich membránach, pri kontakte s cestom, vďaka svojmu patentovanému účinku "indukovanej polarizácie"
Výhody:
- urýchlenie produkcie bez úpadku na kvalite výsledného produktu, až 180 základov na pizzu za hodinu
- vyrobené v súlade s politikou rešpektovania životného prostredia a úsporou energie, iba 200 wattov za hod.
E-SE - Pizzarella môže byť prispôsobená prevádzkovateľom a následne zvládne cesto formovať každý, s čo najmenším úsilím a maximálnou účinnosťou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného Pizzarellou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného rukami
Ako to funguje:
Pomocou ručne ovládaného horného disku, jemne a rovnomerne formuje cesto s neustálymi sériami tlakových vĺn a otáčavých pulzov. Cesto sa vyformuje rovnomerne a vďaka špeciálnym membránam sa zamedzí prilepeniu.
Pizzarella vyformuje základ na pizzu s tenkým stredom a hrubším okrajom, ktorý zachytáva cenné mikrobubliny vznikajúce počas kvasenia cesta.
Technické Informácie:
Stolová verzia
Šírka:
Hĺbka:
Výška max.:
Max. produkcia pizze:
Rozmery formovacieho priestoru:
Napájanie:
Príkon:
Hmotnosť:
510 mm
580 mm
940 mm
180 ks / h
ø 28 - 35 cm
230 V / 50 Hz
350 W
85 Kg
Podobné produkty
cena na vyžiadanie Formovač na pizza cesto SIGMA SPRIZZA 40
750.00 € Tvarovač cesta dvojvalcový DUALE 500 RP
715.00 € Tvarovač cesta dvojvalcový DUALE 420 RP
cena na vyžiadanie Automatický delič cesta + zaobľovač - M48
cena na vyžiadanie Zaobľovač cesta na pizzu - R10
Heavy-dutycena na vyžiadanie Stolový tvarovač cesta na pizzu M61 - v prevedení Heavy-duty
cena na vyžiadanie Formovač na pizza cesto SIGMA SPRIZZA AUTOMATICA
495.00 € Tvarovač cesta jednovalcový UNICA 310/2
cena na vyžiadanie Automatický delič cesta + zaobľovač - M46
Heavy-dutycena na vyžiadanie Stolový tvarovač cesta na pizzu M33 - v prevedení Heavy-duty