Čo je Holdomat ?
Príprava väčšieho množstva pokrmov nie je výhradne o samotnom varení, ale aj o udržiavaní pokrmov v ideálnej teplote a dokonalej konečnej kvalite. Presne na tento účel slúžia Holdomaty. Pri teplote 65 - 75°C dokážete za pomoci hold-o-matu udržiavať najrôznejšie druhy mäsa po dlhú dobu teplé a pripravené na okamžité servírovanie.
Holdomaty RETIGO majú v rukáve aj ďalšie eso - umožňujú pečenie pri nízkej teplote a dlhom čase. Technikou pomalého pečenia získate perfektne prepečené mäso, ktoré je krehké, chuťovo dokonalé a na rozdiel od klasického pečenia stráca minimum zo svojej pôvodnej váhy !
Zjednodušte si prácu
- Skladujte smažené či pečené pokrmy. Vďaka špeciálnemu odvlhčeniu komory budú vždy chrumkavé.
- Mäso iba rýchlo osmažte a potom vložte do RETIGO Hold-o-matu. Ten sa postará o zvyšok a váš grill tak zostane tvoľný pre
ďalšie prípravy a uvoľní tým kapacitu pre konvektomat.
Efektívne využite svojho konvektomatu
- RETIGO Hold-o-mat vám tiež poskytne funkciu udržiavacia skriňa, alebo funkciu "Cook & Hold"
- Mäso je rovnako ako v konvektomate, varené a udržiavané v ideálnej teplote s minimálnou váhovú stratou.
Vhodné zariadenia i pre párty či vonkajší catering
- Pokrmy pripravené v kuchyni môžu byť transportované v RETIGO Hold-o-mate a podávané teplé.
- Praktické rukoväte umožnia prístroj bezpečne prenášať.