Čokotempery (taviče s miešaním, alebo prietokom t.j. temperovače)

Čokotemper je prístroj na tavenie čokolády s presnou kontrolou teploty pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché aj zložité spracovanie čokolády. Niektoré modely môžu byť potenciálne použité aj pre podobné materiály, ako sú polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne.
Od čokomelterov - taviacich vaní sa odlišuje tým, že čokoládu nielen taví a udržuje, ale ju aj premiešava  pomocou miešacieho zariadenia, alebo prietokového systému a tým vytvára požadovanú homogénnu zmes. Väčšina z týchto zariadení má aj dávkovací, či chladiaci systém.  Osobitným a jednoduchým druhom sú čokofontány, alebo čokoládovary, ktoré majú svoje špecifické určenie na použitie a nemajú chladiaci systém. 

Viac nájdete na našom špecializovanom e-shope, ktorý je špeciálne zameraný pre tieto sektory:

Filter
Kategória:
Výrobca:
Príslušenstvo:
Cena