Regenerátory

Regenerátor slúži na rýchlu regeneráciu vopred pripravených a schladených pokrmov. Regenerácia prebieha prirodzenou cestou, a teda pomocou tepla, alebo tepla a pary, čiže nie ako v mikrovlnke prostredníctvom elektromagnetických vĺn. Výsledok je potom rovnaký, ako keby bolo jedlo pripravované priamo od základu. Ak sa uvarené jedlo šokovo zmrazí a uskladní, neskôr sa vyberie, zregeneruje a predloží na degustáciu odborníkom na jedlo, tak je dokázané, že často ani takýto najlepší gurmáni nedokážu jednoznačne povedať, či to jedlo bolo čerstvo navarené, alebo je to zregenerované jedlo zo šokom zmrazeného jedla. Regenerácia sa preto veľmi často používa pri cateringu a banketových akciách, kde je potrebné vyexpedovať veľké množstvo porcií naraz.
Regenerátor je veľmi užitočným doplnkom konvektomatu. V praxi je možné regenerátor použiť nielen na ohrev schladených jedál, alebo udržovanie jedál pred výdajom, ale tiež ako zariadenie pre prípravu pokrmov. V regenerátore je možné pripraviť všetky druhy pokrmov, ktoré nevyžadujú teplotu nad 140°C. Preto je regenerátor ideálny pre prípravu zemiakov, zeleniny, knedlíkov a iných príloh. Niektoré regenerátory je možné postavit do zostavy s konvektomatom, udržovacou skriňou, alebo 
s iným regenerátorom. Z toho je jednoznačná výhoda zvýšenia kapacity kuchyne a úspora priestoru.

Filter
Ovládanie:
Regenerácia:
Veľkosť pekáčov:
Výrobca:
Cena