Striekacie zariadenie na čokoládu - SprayChoc Maxi
Striekací stroj určený predovšetkým na striekanie čokolády, prípadne másla, kakaového másla a náhrad.
Vďaka možnosti nastavovania tlaku, množstva čokolády a uhlu trysky, umožňuje vytvárať špeciálne dekoratívne efekty: zamat, sneh, granulované povrchy, pomarančovu kôru, bodky, čiary atď.
Spraychoc je ideálnym riešením pre striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky, ... rôzne cukrárske výrobky a umožňuje tak vytvoriť v niekoľkých krátkych okamihoch až minútach produkty, ktoré sú atraktívne a dokonalé.
Spraychoc je stroj pozostávajúci zo strikacej pištole na striekanie čokolády a vyhrievanej konštrukcie, do ktorej sa dá umiestniť pištoľ na konci procesu. Kompresor potrebný na prácu nie je súčasťou dodávky, ale dodáva sa na požiadanie.
Technické parametre : |
|
Napájenie | 1~/230 V / 50 Hz |
Príkon | 0.6 Kw |
Rozmery: šírka x hĺbka x výška | 450 x 340 x 430 mm |
Hmotnosť | 29 kg |
Tlak | 0.5 - 3.5 bar |
Kapacita nádržky | 2 x 1 L |
Ďalšie produkty / príslušenstvo vhodné k tomuto produktu
![Spray Mini 2.5 ICB TECNOLOGIE - postrekovač želatíny](/images_upd/products/thumbs/6o7q54l38nfc.jpg)
![Spray Gel Twin PAVONI - postrekovač želatíny, sirupov ...](/images_upd/products/thumbs/8mc4eyrf9vpx.jpg)
![Spray Gel VMP PAVONI - postrekovač želatíny, čokolády, ...](/images_upd/products/thumbs/91gkxr7842yw.jpg)
![Spray Mini ICB TECNOLOGIE - postrekovač želatíny](/images_upd/products/thumbs/m0pzkewl8onf.jpg)
![Spray Dynamic PAVONI - postrekovač želatíny](/images_upd/products/thumbs/7ify06qz2xpv.jpg)
![Professional Junior Two - postrekovač želatíny](/images_upd/products/thumbs/ct7u1l9nsrah.jpg)