Elektrický rozprašovač hotCHOC - na horúcu čokoládu
Tento inovatívny, vyhrievaný rozprašovač bol navrhnutý špeciálne v úzkej spolupráci s Barry Callebaut (UK) pre postrek teplej zmesi 50% čokolády a 50% kakaového masla pri teplotách 28-35°C. Je ideálny na finálne úpravy pre pralinky, torty atď. Vyhrievanie a izolácia chránia trysku proti trysku zalepeniu. Takže je vhodné si dokúpiť guľatú trysku R4, pokiaľ chcete striekať 100% kakaové maslo pri teplotách nad 32°C |
![]() ![]() ![]() |
Technické parametre : | |
Napájenie | 1~/230 V / 50 Hz |
Príkon | 40 W |
Rychlosť rozprašovánia (voda) | 120 - 200 ml / min |
Max. viskozita | 20 - 28 DIN / sec. |
Dynamický tlak - max | 160 bar |
Kapacita nádržky | 550 ml |
Piest | nerezová ocel |
Valec čerpadla | Volfrám - karbidový |
Dĺžka kábla | 1,8 m |
Hmotnosť | 1,3 kg |
Ďalšie produkty / príslušenstvo vhodné k tomuto produktu
![Flambovacia plynová pištol na Crème brûlée - HENDI](/images_upd/products/thumbs/3/3ogrtya4v6q9.jpg)
![Plyn do flambovacich pištolí – HENDI](/images_upd/products/thumbs/8/2ch8z4s37ku1.jpg)
![Elektrický rozprašovač MultiSPRAY - univerzálny](/images_upd/products/thumbs/7pevzq5831u6.jpeg)
![Flambovacia pištoľ so stredne tenkým plameňom](/images_upd/products/thumbs/ka7z84xby923.jpg)
![Zadymovacia - údiaca pištol Polyscience Breville](/images_upd/products/thumbs/mwe74okxb2va.jpg)