Toto je vysoko kvalitný model pre mobilné, profesionálne Sous-Vide varenie a pre dosiahnutie vynikajúcich hodnôt za vaše investované peniaze. Kompletné nerezové prevedenie, veľmi robustný a stabilný výrobok. Hladký povrch bez hlbokých priľnavosti povrchu pre ľahké a lepšie čistenie. Prístroj sa vyznačuje svojim elegantným dizajnom v kombinácii s prepracovanou, najmodernejšou technológiou umožňuje reguláciu teploty (PID Regler ± 0,1 °C) veľmi presne.
Bez čerpadla - žiadna údržba. Každá vaňa je kalibrovaná vo výrobnom závode, čo je nevyhnutné pre dosahovanie presnej teploty. Sous-Vide LV.560 sa dá zapnúť len vtedy, keď je plný vody (tepelná ochrana) Intuitívne ovládanie na podsvietenom displeji s veľkými tlačidlami Splash-proof klávesnica Robustná plastová rukoväť na kryte chráni vaše ruky od popálenia. Môže byť použitý pre priame varenie vo vode, alebo v oleji.
TECHNICKÉ PARAMETRE
|
|
Model:
|
LV.560
|
použitie |
nízkoteplotné varenie |
Obsah vody |
56 l |
Nastavenie teploty |
5 - 99℃ |
Presnosť teploty |
± 0,1 ° C - PID-Regler
|
Napájanie |
220 / 240V |
Výkon |
2500W |
Rozmery (dĺžka x šírka x výška ) |
660 x 540 x 290 mm |
Vnútorné rozmery (dĺžka x šírka x výška ) |
620 x 500 x 200 mm |
Hmotnosť |
21 kg |
ČO JE DOBRÉ VEDIEŤ Sous-Vide zariadenia od Lavide sú kvalitné produkty (★★★★★) s veľmi dlhou životnosťou. Lavide nedováža žiadne zariadenie z Ďalekého východu. Lavide ponúka vysokú kvalitu. Výrobky sú osvedčené, overené v praxi a sú kvalitné, odolné a presné odo dňa doručenia až do posledného dňa užívania ! Od Lavide očakávajte vždy najlepšiu kvalitu, nič iné!
Sous-Vide - Tento systém prípravy jedál je často prezentovaný ako nový objav. No táto technológia bola vyvinutá už začiatkom 70-tich rokov pre niektoré "hviezdy" z oblasti gastronómie. Pre bežných uživateľov bola dlho táto technológia nedostupná, ale teraz je už dostupná nielen pre profesionálne gastroprevádzky, ale tiež aj pre domácnosti.
Čarovné slovo "Sous-Vide" v preklade z francúzštiny znamená niečo ako "vo vákuu" a pre mnohých teda naozaj predstavuje úplne nový spôsob prípravy potravín. Celá vec vyzerá veľmi jednoducho - vložiť produkt do vákuového sáčka a potom ho variť vo vodnom kúpeli od Lavide pri nízkej teplote. V zásade je to tak, ale perfektný výsledok, ktorý tieto technológie umožňujú, je uskutočniteľný iba s vyspelou technológiou, ktorá zaistí, že teplo vo vodnom kúpeli je presné a je kontrolované! Proces musí byť riadený, teplo musí pôsobiť na potraviny jemne a to všetko bez rizika pripaľovania.
Chuť vašich produktov umocňuje presné varenie vo vlastnom prostredí, bez ohrozenia kvality - hmotnosti, chutí, vône, ... Konzistencia a farba potravín sú vždy plne zachované.
|
|