Konzervátor čokolády CHOCOLATE

TOP Produkt
Výrobca: EVERLASTING
Záručná doba: 12 mesiacov
Kód: CHOCOLATE 71
Dostupnosť: do 14 -21 dní
Cena na vyžiadanie
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Tieto chladničky sú špeciálne koncipované pre správne skladovanie čokolády. Pokročilý elektronický riadiaci systém umožňuje nastavenie teploty a nízkej vlhkosti. Teplota 10°C / 18°C a maximálna vlhkosť 40% -60% sú optimálnymi podmienkami pre správne uskladnenie vašich výtvorov, čím sa zabráni vykrištalizovaniu cukrov a vytlačeniu tukov na povrch a následnej strate kvality, správnej farby a chuti. Okrem funkcií Chladnička čokolády umožňuje verzia Multi-Lab skladovanie čerstvých produktov v plusových teplotách a skladovanie zmrzliny a mrazených výrobkov v mínusových teplotách.  

Bodkovaný vzhľad a biela povrchová vrstva sú nočná mora cukrovinkárov. Presne tomu sa chcete vyhnúť! Tento problém sa dá ľahko vyriešiť uložením vášho čokoládového tovaru na chladnom a suchom mieste. Čokoláda musí byť dobre temperovaná, hodvábna a hladká. Po ochladení musí čokolada "praskať".

EVERLASTING chladnička na čokoládu vytvára perfektné prostredie pre vašu čokoládu, konštatné kontrolovanie vlhkosti a teploty. V skutočnosti, ak tieto dve hodnoty nie sú správne nastavené, kondenzácia na čokoláde môže spôsobiť stúpanie cukru na povrch. Keď sa vlhkosť odparí, cukor s čokoládou vykryštalizuje a povrch sa môže ľahko zdrsniť.

 

taliansky výrobca chladničiek na čokoládu EVERLASTING

vyrobené v taliansku

 
 

• rozmery Š x H x V - 790 x 743 x 2050 mm

• konštrukcia celá z nerezovej ocele AISI 304

• vnútro so zaoblenými rohmi a tvarovaným dnom pre lepšie čistenie

• 60 mm izolácia z ekologického polyuretánu

• vnútorné zariadenie pre EN 60x40, 60x80

• ľahko odnímateľné kluzné podpery s rozstupom 25 mm

• vzduchom chladená chladiaca jednotka

• elektronický ovládací panel s alfanumerickým LCD displejom

• správa teplotného alarmu

• aktívna regulácia vlhkosti od 40% do 60%

• štandardné dverové skrine s pracovnou teplotou okolia + 43 ° C

• sklenené dverové skrine s pracovnou teplotou okolia + 32 ° C

• R404a - (R452a) chladiaci plyn

• automatické odparovanie kondenzovanej vody

• vnútorné svetlo

• blokovanie tlačidiel

• samozatváracie dvere s ľahko vymeniteľnými magnetickými tesneniami

• výškovo nastaviteľný (130-200 mm) nohy

Zariadenie na výrobu čokolády:

č. 20 párov vodiacich líšt v tvare „L“

Balenie obsahuje paletu a ochranný kartón

 

 
 

katalóg EVERLASTING

Katalóg