Konzervátor čokolády CHOCOLATE GREEN
Tieto chladničky sú špeciálne koncipované pre správne skladovanie čokolády. Pokročilý elektronický riadiaci systém umožňuje nastavenie teploty a nízkej vlhkosti. Teplota 10°C / 18°C a maximálna vlhkosť 40% -60% sú optimálnymi podmienkami pre správne uskladnenie vašich výtvorov, čím sa zabráni vykrištalizovaniu cukrov a vytlačeniu tukov na povrch a následnej strate kvality, správnej farby a chuti. Okrem funkcií Chladnička čokolády umožňuje verzia Multi-Lab skladovanie čerstvých produktov v plusových teplotách a skladovanie zmrzliny a mrazených výrobkov v mínusových teplotách.
Bodkovaný vzhľad a biela povrchová vrstva sú nočná mora cukrovinkárov. Presne tomu sa chcete vyhnúť! Tento problém sa dá ľahko vyriešiť uložením vášho čokoládového tovaru na chladnom a suchom mieste. Čokoláda musí byť dobre temperovaná, hodvábna a hladká. Po ochladení musí čokolada "praskať".
EVERLASTING chladnička na čokoládu vytvára perfektné prostredie pre vašu čokoládu, konštatné kontrolovanie vlhkosti a teploty. V skutočnosti, ak tieto dve hodnoty nie sú správne nastavené, kondenzácia na čokoláde môže spôsobiť stúpanie cukru na povrch. Keď sa vlhkosť odparí, cukor s čokoládou vykryštalizuje a povrch sa môže ľahko zdrsniť.
• rozmery Š x H x V - 790 x 743 x 2050 mm
• konštrukcia celá z nerezovej ocele AISI 304
• vnútro so zaoblenými rohmi a tvarovaným dnom pre lepšie čistenie
• 60 mm izolácia z ekologického polyuretánu
• vnútorné zariadenie pre EN 60x40, 60x80
• ľahko odnímateľné klzné podpery s rozstupom 25 mm
• vzduchom chladená chladiaca jednotka
• elektronický ovládací panel s alfanumerickým LCD displejom
• správa teplotného alarmu
• aktívna regulácia vlhkosti od 40% do 60%
• štandardné dverové skrine s pracovnou teplotou okolia + 43 ° C
• sklenené dverové skrine s pracovnou teplotou okolia + 32 ° C
• R404a - (R452a) chladiaci plyn
• automatické odparovanie kondenzovanej vody
• vnútorné svetlo
• blokovanie tlačidiel
• samozatváracie dvere s ľahko vymeniteľnými magnetickými tesneniami
• výškovo nastaviteľný (130-200 mm) nohy
Zariadenie na výrobu čokolády:
č. 20 párov vodiacich líšt v tvare „L“
Balenie obsahuje paletu a ochranný kartón