Chladiaci pizza pult GN1/1 700 Séria INFRICO
Chladiaci pizza pult predstavuje ideálne riešenie do najnáročnejšej kuchyne. Predný výstup vzduchu a bočná izolácia umožňujú veľkú flexibilitu pri inštalácii, zlepšujú výkon, šetria energiu a zabraňujú poruche kompresora. Nová efektívna línia chladiacich stolov na pizzu s vylepšeným dizajnom, robustnosťou a spoľahlivosťou, pri zachovaní rovnakej kapacity a dodržiavaní kvalitných štandardov. Zlepšenie energetickej klasifikácie vďaka použitiu chladiva R290, elektronických ventilátorov a optimálnej cirkulácie vzduchu pre zlepšenie rovnomernosti teploty v interiéri. Nový dizajn dverí s pántmi pre automatický návrat a trvalý tlak pri zatváraní pre modely MPG. Dvere sa automaticky zatvoria, keď otvorenie presiahne 95 °. Medzi dverami je štvorkomorové ploché tesnenie, ktoré je ľahko odnímateľné. Jednoduchá a intuitívna dotyková obrazovka s novým digitálnym ovládaním IP65 má vyššiu presnosť pri kontrole teploty. Všetky kondenzátorové jednotky sú testované na 100%, v héliových komorách na detekciu úniku chladiva. Infrico je AENOR auditovaný a certifikovaný medzinárodne uznávanou firmou. ISO 9001: 2015 (Kvalita); ISO 14001: 2015 (Environmentálne); OSHAS 18001: 2007 (Prevencia a bezpečnosť pracovníkov). Kontrolované a certifikované spoločnosťou INTERTEK v súlade s UL 471 a NSF 7.
MPG 1490 | MPG 1980 | ME 1003 VIP | |
Šírka | 1490 | 1980 | 1460 |
Hĺbka | 700 | 700 | 700 |
Výška | 830/1417 mm | 830/1417 mm | 830/1417 mm |
Nerezová oceľ | AISI 304 | AISI 304 | AISI 304 |
Hrúbka izolácie | 70 | 70 | 70 |
Objem (L) | 305+35 | 465+54 | 355+35 |
Počet dverí | 2 | 3 | 4 |
Počet políc | 2/10 (325x530) | 3/15 (325x530) | 3/9 (325x530) |
Systém chladenia | vzduchom | vzduchom | vzduchom |
Digitálne ovládanie | IP65 | IP65 | IP65 |
Výkon (W) | 400+150 | 430 +150 | 430 -372 |
Kapacita chladenia | 298+140 | 395+140 | 464+140 |
Spotreba (kWh/24h) | 4,60 | 4,95 | 5,23 |
Klimatická trieda | 4 | 4 | 4 |
Teplotný rozsah | 0ºC+6ºC/+4ºC+8ºC | 0ºC+6ºC/+4ºC+8ºC | 0ºC+6ºC/+4ºC+8ºC |
Chladiaci plyn | R 134 a | R 134 a | R 134 a |