Smaženie
Hlavným predstavíteľom na smaženie je Smažiaca panva je určená predovšetkým na smaženie a opekanie rôznych druhov jedál v oleji, na prípravu pokrmov tepelnou úpravou vo všetkých prevádzkach spoločného stravovania - od malých bistier, bufetov, ... stánkov rýchleho občerstvenia až po naozaj veľké kuchyne. Je v nich samozrejme možné aj variť, ale na to nie sú primárne určené. V našej ponuke nájdete modely pre všetky tipy takýchto prevádzok. Modely sú v rôznych prevedeniach, stupňoch výbavy a od malých stolových až po naozaj veľkolitrážne modely.
Elektrická smažiaca panvica 50 Ldo 14 dnícena na vyžiadanie Elektrická smažiaca panva KROMET 700.PE.03 Nerezové ohrievacie telesá vložené priamo do dna vane. Regulácia teploty s termostatickým ventilom od 50 - 270 °C.
Plynová smažiaca panvica 50 Ldo 14 dnícena na vyžiadanie Plynová smažiaca panva KROMET 700.PTG.03 je vyrobená z nerezovej ocele AISI 304 20/10. Má silné, plne zaoblené rohy. Horáky z nerezovej ocele, pilotný horáčik