Zariadenia na kysnutie cesta :
Cesto vám bude najlepšie kysnúť za tepla. Ak chcete, aby kyslo rýchlejšie, vyhrejte rúru na 50°C a vypnite. Potom do nej vložte misu s cestom a prikryte ju obrúskom.....
Problémy s kysnutím môžu spôsobiť staré kvasnice. Znehodnotiť ich môže aj prihorúce mlieko alebo tuk či absencia cukru. Stačí za lyžičku na podporu kysnutia. Musíme byť trpezliví. Redšie cesto napríklad na lievance vykysne za pol hodiny, ale tuhšie cesto na vianočku potrebuje hodinu i viac. Že je proces zavŕšený, preverí malá skúška. Ak do cesta urobíme prstom jamku a tá sa vzápätí vyrovná, cesto je vykysnuté dostatočne.
Bezbarierová riadená kysiareň na cesto ROLL-IN, -2°/+35°Ccca do 21 dnícena na vyžiadanie Kvalitná riadená kysiareň na vozíky zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu
Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -18°/+35°Ccca do 21 dnícena na vyžiadanie Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku,
Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -5°/+35°Ccca do 21 dnícena na vyžiadanie Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku,
Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -18°/+35°Ccca do 21 dnícena na vyžiadanie Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku,
Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -5°C/+35°Ccca do 21 dnícena na vyžiadanie Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku,