logo ALVEX, spol. s r.o.Alvex logo ALVEX since 1991   
Produkty
Navštívili ste

SAGI

Triediť podľa: Názvu Zotriediť produkty podľa názvu produktu | Ceny Zotriediť produkty podľa ceny produktu | Odporúčania Zotriediť produkty podľa odporúčania
Štítok:

cca do 21 dní Bezbarierová riadená kysiareň na cesto ROLL-IN, -2°/+35°C Bezbarierová riadená kysiareň na cesto ROLL-IN, -2°/+35°C Kvalitná riadená kysiareň na vozíky zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu cca do 21 dní Chl.pizza pult 160cm KBPZ163A, chladiaca nadstavba na GN1/2 Chl.pizza pult 160cm KBPZ163A, chladiaca nadstavba na GN1/2 Pizza pult, chladiaci pizza pult, pizza pult s nadstavbou, pizza pult s mramorovou doskou, kvalitný pizza pult, pult na prípravu pizze, pizza stôl, stôl na pizzu, cca do 21 dní Chl.pizza pult 160cm KBPZ163S, chladiaca nadstavba na GN1/2 Chl.pizza pult 160cm KBPZ163S, chladiaca nadstavba na GN1/2 Pizza pult, chladiaci pizza pult, pizza pult s nadstavbou, pizza pult s mramorovou doskou, kvalitný pizza pult, pult na prípravu pizze, pizza stôl, stôl na pizzu, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR143V - 142 / 33 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR143V - 142 / 33 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR147V - 142 / 37 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR147V - 142 / 37 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR167V - 160 / 37 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR167V - 160 / 37 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR203V - 207 / 33 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR203V - 207 / 33 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR207V - 207 / 37 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR207V - 207 / 37 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR253V - 259 / 33 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR253V - 259 / 33 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, do 14-21 dní Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR257V - 259 / 37 cm Chladiaca vitrína na ingrediencie KAR257V - 259 / 37 cm Pizza vitrína, Vitrína na ingrediencie, Chladiaca vitrína, Vitrína k pizza pultu, chladiaca nadstavba, nadstavba na GN, vitrína do pizzerie, vitrína na suroviny, cca do 21 dní Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -18°/+35°C Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -18°/+35°C Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku, cca do 21 dní Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -5°/+35°C Riadená kysiareň na cesto PROVER SLIM, -5°/+35°C Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku, cca do 21 dní Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -18°/+35°C Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -18°/+35°C Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku, cca do 21 dní Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -5°C/+35°C Riadená kysiareň na cesto PROVER WIDE, -5°C/+35°C Kvalitná riadená kysiareň zabezpečujúca vynikajúci časový manažment a kompletnú racionalizáciu výroby, zatiaľ čo udržuje maximálnu kvalitu výrobku,