Alvex logoAlvex logo ALVEX   
Produkty
Navštívili ste

Hazard Analysis and Critical Control Points ) znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov. 
Od Januára 2006 platí v celej Europe jednotná vyhláška týkajíca sa zabezpečenia bezpečnosti a hygieny potravin.Hlavným záměrom tohto nariadenia je zavedenie jednotnej hygienickej normy v Evropskej unii, ktorá zaistí zdravotnú nezávadnosť potravín. Iba nože a pracovné dosky s farebným odlíšením umožnia jasne viditeľnú diferenciaciu pri rozlíšení spracovávaných potravín a tým sa zabráni kríženej kontaminácií medzi jednotlyvými výrobnými úsekmi. Pre rizikové kategórie bola vyvynutá medzinárodne platné farebné rozlíšenie.

Obzvlášť hygienické sú nože s umelohmotnou rukoväťou, ktorými neprenikne žiadné znečistenie.

HACCP

Biela je určená pre chlieb, pečivo a syry
Červená je určená pre surové mäso
Modrá je určená pre ryby
Zelená je určená pre ovocie a zeleninu
Hnedá je určená pre varené mäso
Žltá je určená pre hydinu  


Hazard Analysis and Critical Control Points ) znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov. 
Od Januára 2006 platí v celej Europe jednotná vyhláška týkajíca sa zabezpečenia bezpečnosti a hygieny potravin.
dosky nakrajanie HACCP

HACCP
HAACCP
Triediť podľa: Názvu Zotriediť produkty podľa názvu produktu | Ceny Zotriediť produkty podľa ceny produktu
Štítok: