Tunelové - priebežné, dopravníkové pizza pece :
Elektrická pizza pec - TUNNEL C/40do 14 dnícena na vyžiadanie
Elektrická tunelová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať
Elektrická pizza pec - TUNNEL C/50do 14 dnícena na vyžiadanie
Elektrická tunelová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať
Elektrická pizza pec - TUNNEL C/65do 14 dnícena na vyžiadanie
Elektrická tunelová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať
Elektrická pizza pec - TUNNEL C/80do 14 dnícena na vyžiadanie
Elektrická tunelová pizza pec, ktorá nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať
Elektrické pizza pece z rady TUNNEL v prevedení Classic14 - 21 dnícena na vyžiadanie
Elektrická pizza pec Tunnel Elektrická pizza pec Tunnel Classic má dopravníkový pás zo siete z nehrdzavejúcej ocele, a na pečenie treba používať sitá na
Elektrické pizza pece z rady TUNNEL v prevedení Stone14 - 21 dnícena na vyžiadanie
Elektrická pizza pec Tunnel Stone má dopravný pás osadený žiaruvzdornými kamennými doskami (patent Italforni) a pečie sa teda priamo na nich, rovnako ako v
Plynová pizza pec - TUNNEL C/40 GASdo 14 dnícena na vyžiadanie
Táto plynová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať / zatvárať dvere pece. Je
Plynová pizza pec - TUNNEL C/50 GASdo 14 dnícena na vyžiadanie
Táto plynová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať / zatvárať dvere pece. Je
Plynová pizza pec - TUNNEL C/65 GASdo 14 dnícena na vyžiadanie
Táto plynová pizza pec nevyžaduje skúsený personál. Nie je potrebné kontrolovať rúru počas jej používania a otvárať / zatvárať dvere pece. Je
Plynové pizza pece z rady TUNNEL v prevedení Stone14 - 21 dnícena na vyžiadanie
Plynová pizza pec Tunnel Stone má dopravný pás osadený žiaruvzdornými kamennými doskami (patent Italforni) a pečie sa teda priamo na nich, rovnako ako v









