Čerstvosť, vyvážená chuť a vizuálna dokonalosť, sú to, čo hostia najviac na podávaných pokrmoch hodnotia a oceňujú. Na prvom mieste, ale vždy stojí kvalita a hygienická bezpečnosť pokrmov. Aby ste mohli toto všetko zaručiť a zároveň bez náročného varenia uspokojiť väčšie množstvo zákazníkov, budete potrebovať profesionálny šokér - šokový schladzovač / zmrazovač. Ale prečo schladzovať / zmrazovať šokom ? Tuto otázku si môžu klásť snáď len priaznivci rýchlého občerstvenia. Gurmáni, (ako my), veľmi dobre vedia, že uspokojiť naraz väčšie množstvo rozličných chutí v krátkom čase, bez siahodlhého vyvárania, pri dodržaní vysokej kvality a bezpečnosti pripravovaného pokrmu, je možné práve len za pomoci šokéra. Rýchlym schladením predvarených pokrmov predchádzame nežiadúcemu množeniu sa mikroorganismov. Takto schladený pokrm si uchováva svoju prirodzenú vlhkosť, farbu, chuť i aromu a je tak vždy pripravený vykúzliť úsmev a dobrú náladu u všetkých nedočkavých stravníkov. Ake šokéry tu nájdete ? Šokéry ktoré ponúkame sú kombinované, teda nielen šokovo chladia, ale aj mrazia. Sú to osvedčené stroje vyvinuté do ťažkých prevádzok (teplota miestnosti kde pracujú môže mať až +43°C, čo znamená, že môžu pracovať aj priamo pri spotrebičoch, ktoré produkujú vela tepla. Vyhovujú všetkým normám HACCP. Pri použití na zmrzlinu automatický cyklus "blast freezers" zaisťuje, že zmrzlinové špeciality rýchlo stuhnú a následne môžu byť uložené v dokonalom stave. To so sebou prináša rad praktických výhod: perfektnú kvalitu a konzistenciu pre chuť a výzor zmrzliny a zákuskov po dobu niekoľkých dní, v presklených vitrínach; Zmrzlina má optimálnu výťažnosť - ako produkt nestráca nadýchanosť, takže si zachováva svoj pôvodný objem a tým je aj zabezpečený rovnaký počet porcií. Rýchle zmrazenie umožňuje vznik len mikro kryštálikom - teda takým, ktoré nie sú schopné poškodzovať mikroštruktúru potravin a teda zachovávajú pôvodnú štruktúru akoby čerstvo našľahanej zmrzliny po dlhšiu dobu. Toto sa môže realizovať snímaním teploty produktu sondou, alebo môže byť čas mechanizovaný: voľba je na vás. Teplotnú sondu možno tiež použiť len pre meranie vnútornej teploty zmrzliny v jednotlivých nádobách, alebo aj u zmrzlinových tort a zákuskov. |
Šokový schladzovač / zmrazovač BLITZ BE-1, 22/13 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Vyrobený z nerezovej ocele AISI 304 so saténovou povrchovou úpravou. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304.
• Funkčné iba v kombinácii s
Šokový schladzovač / zmrazovač BLITZ, 16/10 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Jednodverový šoker / mraziaca skriňa vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304.
• Vhodné na kombináciu s
Šokový schladzovač / zmrazovač BLITZ, 22/13 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Exterier aj interier vyrobený z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304.
• Viacbodová sonda. • Jednotný priestor komory na
Šokový schladzovač / zmrazovač CHILLSTAR ECO 20 / 12 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. • Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN 60 x 40 cm.
• Vhodné použiť ako podstavec pri
Šokový schladzovač / zmrazovač CHILLSTAR ECO 20 / 12 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304, výška 80 mm.
• Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN
Šokový schladzovač / zmrazovač CHILLSTAR, 22/13 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. • Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN 60 x 40 cm.
• Vyberateľný rám zásuvov z nerezovej
Šokový schladzovač / zmrazovač CHILLSTAR, 22/13 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304, výška 80 mm.
• Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN
Šokový schladzovač CHILLSTAR ECO s prac. doskou, 12 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska vyrobená z nerozvej ocele AISI 304, výška - 80 mm.
• Jednotný priestor komory na GN
Šokový schladzovač CHILLSTAR ECO, 12 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. • Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN 60 x 40 cm.
• Vyberateľný rám zásuvov z nerezovej
Šokový schladzovač CHILLSTAR s pracovnou doskou, 18 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Pracovná doska z nerezovej ocele AISI 304, výška 80 mm.
• Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN
Šokový schladzovač CHILLSTAR, 18 kgcca 21 dnícena na vyžiadanie Angelo Po, Konštrukcia vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. • Jednotný priestor komory na GN 1/1 alebo BN 60 x 40 cm.
• Vyberateľný rám zásuvov z nerezovej
Šokér kombi RETIGO 5xGN1/1, 5xBN 60x40 cm, BC511Cdo 7 - 10 dnícena na vyžiadanie Šokéry s označením Comfort od firmy RETIGO sú prístroje vybavené nadštandardnými funkciami a príslušenstvom pre zákaznikov, ktorí chcú to najlepšie. Sú
Šokér kombi RETIGO 5xGN1/1, 5xBN 60x40cm, BC511STCdo 7 - 10 dnícena na vyžiadanie Šokéry s označením Comfort od firmy RETIGO sú prístroje vybavené nadštandardnými funkciami a príslušenstvom pre zákaznikov, ktorí chcú to najlepšie. Sú
Šokér kombi RETIGO 5xGN1/1, 5xBN 60x40cm, BC511Pdo 7 - 10 dnícena na vyžiadanie Šokéry s označením Practic od firmy RETIGO sú prístroje v jednoduchšej variante, ako sú prístroje z rady Comfort. Majú obmedzený počet funkcií, menšiu
Šokér kombi TECNODOM 5xGN 1/1, 5xBN 60x40cmdo 7 - 10 dnícena na vyžiadanie Šokéry od Tecnodom sú kombinované, teda nielen šokovo chladia, ale aj mrazia. Sú to osvedčené stroje vyvinuté do ťažkých prevádzok (teplota miestnosti kde