sokery Retigo

Čerstvosť, vyvážená chuť a vizuálna dokonalosť, sú to, čo hostia najviac na podávaných pokrmoch hodnotia a oceňujú. Na prvom mieste, ale vždy stojí kvalita a hygienická bezpečnosť pokrmov. Aby ste mohli toto všetko zaručiť a zároveň bez náročného varenia uspokojiť väčšie množstvo zákazníkov, budete potrebovať profesionálny šokér - šokový schladzovač / zmrazovač.

Ale prečo schladzovať / zmrazovať šokom ?
Tuto otázku si môžu klásť snáď len priaznivci rýchlého občerstvenia. Gurmáni, (ako my), veľmi dobre vedia, že uspokojiť naraz väčšie množstvo rozličných chutí v krátkom čase, bez siahodlhého vyvárania, pri dodržaní vysokej kvality a bezpečnosti pripravovaného pokrmu, je možné práve len za pomoci šokéra. Rýchlym schladením predvarených pokrmov predchádzame nežiadúcemu množeniu sa mikroorganismov. Takto schladený pokrm si uchováva svoju prirodzenú vlhkosť, farbu, chuť i aromu a je tak vždy pripravený vykúzliť úsmev a dobrú náladu u všetkých nedočkavých stravníkov.

Ake šokéry tu nájdete ?

Šokéry ktoré ponúkame sú kombinované, teda nielen šokovo chladia, ale aj mrazia. Sú to osvedčené stroje vyvinuté do ťažkých prevádzok (teplota miestnosti kde pracujú môže mať až +43°C, čo znamená, že môžu pracovať aj priamo pri spotrebičoch, ktoré produkujú vela tepla.
Vyhovujú všetkým normám HACCP.  Pri použití na zmrzlinu automatický cyklus "blast freezers" zaisťuje, že zmrzlinové špeciality rýchlo stuhnú a následne môžu byť uložené v dokonalom stave. To so sebou prináša rad praktických výhod: perfektnú kvalitu a konzistenciu pre chuť a výzor zmrzliny a zákuskov po dobu niekoľkých dní, v presklených vitrínach; Zmrzlina má optimálnu výťažnosť - ako produkt nestráca nadýchanosť, takže si zachováva svoj pôvodný objem a tým je aj zabezpečený rovnaký počet porcií. Rýchle zmrazenie umožňuje vznik len mikro kryštálikom - teda takým, ktoré nie sú schopné poškodzovať mikroštruktúru potravin a teda zachovávajú pôvodnú štruktúru akoby čerstvo našľahanej zmrzliny po dlhšiu dobu. Toto sa môže realizovať snímaním teploty produktu sondou, alebo môže byť čas mechanizovaný: voľba je na vás. Teplotnú sondu možno tiež použiť len pre meranie vnútornej teploty zmrzliny v jednotlivých nádobách, alebo aj u zmrzlinových tort a zákuskov.
Filter
Druh:
Kapacita:
Výrobca:
Cena